Merači snage


Sa napretkom u oblasti energetske efikasnosti i 'standby moda' (stanje pripravnosti), povećava se i potreba za preciznim i pouzdanim merenjem snage. Vrlo stabilan i pouzdan analizator omogućava smanjenje gubitka energije zbog iskrivljenih signala u energetskoj elektronici, koji se javljaju zbog invertera, motora, rasvete i izvora napajanja.
Analizatori/Merači snage mogu precizno izmeriti karakteristike uređaja koji proizvode, pretvaraju ili troše električnu energiju. Analizatori daju precizna merenja stvarne snage (W), faktor snage, harmonika i efikasnosti pretvarača, motornih pogona, rasvete, kućnih aparata, kancelarijske opreme, napajanja i industrijskih mašina.

U našem programu imamo merače snage proizvođača Yokogawa.

Yokogawa je vodeći svetski proizvođač analizatora snage, koji nudi širok spektar modela koji ispunjavaju sve zahteve najzahtevnijih aplikacija. U tehnologiji merenja snage YOKOGAWA pruža najbolju preciznost i stabilnost i najbolje rezultate za tačnost, napredne proračune i harmonijske analize.
 • Yokogawa WT 3000E
  • Analizator WT 3000 je najtačniji analizator na tržištu. Osnovna tačnost je 0,01% očitane vrednosti. Zajedno sa visokom tačnošću pruža i širok opseg frekvencija na DC području od 0,1 Hz do 1 MHz. Verzije sa 1, 2, 3 ili 4 izlaznih kanala. Visoka tačnost merenja omogućava preciznu procenu potrošnje i energetskih gubitaka.
 • Yokogawa WT 3000E T
  • WT3000E T je verzija WT3000E analizatora specijalno dizajniran za merenja na transformatorima. Analizator omogućava najpreciznija merenja i visoku stabilnost pri vrlo niskom faktoru snage.
 • Yokogawa WT 1800E
  • Analizator WT 1800E je fleksibilan i pouzdan analizator snage koji osigurava precizno merenje snage do 0,05% očitane vrednosti. Analizator omogućava analizu harmonika do 500 harmonika. Verzije sa 1, 2, 3, 4 ili 6 izlaznih kanala.
 • Yokogawa WT 300E
  • Peta generacija najprodavanijeg jednostavnog merača snage na tržištu. Instrument je idealan za inženjere koji obavljaju merenja potrošnje energije u stanju mirovanja, ENERGY STAR®, SPECpower i IEC62301 / testiranje EN50564 i druga merenja male snage. Dostupni su modeli jednofazni 310E WT, WT 310EH i trofazni WT 333E.