Pošaljite upit

Testiranje u R&D, LAB


LAB menadžment

Testiranje mreže i infrastrukture

Cloud/Virtualizacija

LAB menadžment

Test laboratorije konstantno menjaju konfiguracije kako bi odgovorili modernim izazovima. Stvaranje test okruženja ručnim prebacivanjem kablova i dodeljivanje uređaja pojedincima može potrajati satima, često i danima. Korišćenjem drag-and-drop aplikacije SPIRENT omogućava brzo konfigurisanje i izvršavanje složenih test scenarija sa potpuno automatizovanim “Lab-as-a-service” rešenjem. Višekorisnički sistem rezervacije resursa sprečava sukobe resursa za timove koji nisu u istoj prostoriji ili se nalaze u drugoj regiji.
Pošaljite upitTestiranje mreže i infrastrukture

IT infrastruktura postaje sve složenija, sve je više virtuelizacije, pritisak na troškove se neprestano povećava što negativno utiče na performanse sistema. To dovodi do nezadovoljnih korisnika i opet, povećanja troškova. Pomoću naših sistema i rešenja to lako možete izbeći jer vam omogućavaju:
- ispitivanje kvaliteta opreme
- provera performansi opreme ili sistema
- optimizacija infrastrukture
- planiranje proširenja
- optimizacija Cloud-a / Data centara
Ispitivanja se izvode u fazi planiranja, tako da u kasnijim fazama nema neočekivanih iznenađenja i kašnjenja u implementaciji sistema.
Pošaljite upitCloud / Virtuelizacija

Cloud, virtuelizacija i data centri mogu biti efikasni samo ako je celokupan sistem pravilno optimizovan i zaštićen. Budući da je ovo područje podeljeno na mnogo podsegmenata, nudimo rešenja za gotovo svaki segment:
- testiranje i optimizacija virtuelnih okruženja
- testiranje i optimizacija data centara i usluga
- testiranje virtuelnih komponenti
- provera sigurnosti i nivoa zaštite
- SDN / NFV rešenja za pružaoce usluga

Pošaljite upit