Novo: 8588A referentni 8½-cifarni multimetar
Najstabilniji digitalni multimetar na svetu!


8588A Referentni 8½-cifarni multimetar za kalibracione laboratorije
Novi referentni 8½-cifarni 8588A multimetar je najstabilniji digitalni multimetar na svetu namenjen korisnicima u kalibracionim laboratorijama, koga odlikuju izuzetna preciznost, tačnost i dugotrajna stabilnost u širokom mernom opsegu, kao i intuitivni korisnički interfejs sa ekranom u boji.


Sa više od 12 mernih funkcija, uključujući i digitalizaciju naponskog i strujnog signala, merenje kapaciteta, RF snage i sa mogućnošću dodavanja spoljnih priključaka, novim referentnim 8½-cifarnim multimetrom 8588A ćete pojednostaviti, ubrzati i smanjiti obim rada u Vašoj laboratoriji.

Glavne karakteristike:
  • Rezolucija od 8½-cifara, izuzetna linearnost, stabilnost i nizak nivo buke.
  • Garantovana tačnost 3.5 ppm (99% verovatnoće), oz. 2.7 ppm (95% verovatnoće) u periodu od jedne godine bez ikakve dodatne samokalibracije.
  • Merenje efektivnih vrednosti naizmeničnih signala (AC rms) je 10 puta brže, sa dvostruko nižim nivoom buke i većom rezolucijom, nego sa sličnim instrumentima svoje klase.
  • Podešavanje širine aperture u opsegu 0 do 10 s omogućava maksimalnu fleksibilnost pri prikupljanju podataka.
  • Intuitivna struktura korisničkog interfejsa i grafički prikaz.

8588A Referentni 8½-cifarni multimetar za sistemsko automatizovanje proizvodnih procesa.
U okviru 85x8A serije 8½-cifarnih multimetara, je takođe i model 8558A koji ima većinu karakteristika 8588A. Tačan je i brz. Njegovo uzorkovanje od 5 miliona očitavanja u sekundi je posebno važno u istraživačkim i razvojnim laboratorijama, i industrijski automatizovanim proizvodnim linijama, gde se od instrumenta zahteva brzina i visoka rezolucija.Za predstavljanje rada referentnog multimetra 8588A popunite donji obrazac.

Ime i prezime: *
Preduzeće:
E-mail: *
Broj telefona:
Poruka: *
Sigurnosni kod: *
Pošalji

Polja označena sa (*) su obavezna.
Informacije o čuvanju ličnih podataka